Zlatý oříšek Královéhradeckého kraje - soutěž pro talentované děti - znovu začíná

30. 5. 2016

Po roce je tu opět šance pro všechny talentované a šikovné děti Královéhradeckého kraje, které ve vašem okolí v něčem vynikají. Právě děti ve věku od 6 do 14 let, které vytvořily nebo učinily něco výjimečného můžete přihlásit do 2. ročníku soutěže Zlatý oříšek Královéhradeckého kraje.

Soutěž opět pořádá Dům dětí a mládeže JEDNIČKA, Dvůr Králové nad Labem. Pod záštitou radní Královéhradeckého kraje Táni Šormové a ve spolupráci s městem Dvůr Králové nad Labem se tak mohou nadané děti z celého kraje přihlásit do této soutěže, prezentovat své dovednosti, schopnosti a úspěchy z nejširšího okruhu oborů a navíc získat nejen finanční, ale i všestrannou podporu pro jejich mimořádné aktivity.

A jak se tedy do této soutěže přihlásit?

Zlatý oříšek Královéhradeckého kraje vyhlašujeme od 1. 6. 2016 a zároveň spouštíme možnost přihlašovat se prostřednictvím elektronické přihlášky na webu www.zlatyorisek.cz/kralovehradeckykraj.

Ze všech přihlášených bude komisí vybráno patnáct kandidátů do finále krajského kola. Děti může přihlásit do soutěže kdokoli - rodič, učitel, trenér nebo i děti samotné. Přihlašovat se můžete až do 31. 8. 2016.

Slavnostní finále Zlatého oříšku Královéhradeckého kraje proběhne v neděli 2. října 2016 v Hankově domě ve Dvoře Králové nad Labem. Celonárodní kolo Zlatého oříšku je na vždy na Nový rok vysíláno v České televizi a v Českém rozhlase. Tři vítězové krajského kola postupují automaticky do celonárodního kola. Největším přínosem je pro děti možnost získání podpory pro svoji další činnost a rozvoj dovedností a talentu.

Více na http://www.zlatyorisek.cz/kralovehradeckykraj.

Zlatý oříšek Královéhradeckého kraje - soutěž pro talentované děti znovu začíná