Portál sociálních služeb

Sociální službyZpravodajAktualityPro zájemce o služby

FestNeFest Jaroměř

15. 7. 2013 Autor: Jiří Zeman

Dne 20. července 2013 od 14:00 se v Masarykových sadech v Jaroměři uskuteční již osmý ročník FestNeFestu, který je neziskovou akcí Diakonie ČCE – střediska Milíčův dům (www.milicak.cz). Cílem jednodenní akce je připravit pro děti, mládež, rodiny, zkrátka pro každého, letní pohodový den. Festival je neziskový, vstup ZDARMA s volným vstupem na veškeré aktivity pro děti.

Těšit se můžete na balónkovou diskotéku klauna Ferdy, tanečnici Kairu Sabah, která Vám zatančí se svým mazlíčkem hroznýšem královským, Ondru Havlíka aka en.dru - beatbox-vocal music. Kapely, které Vám zahrají nejen k poslechu - Effect / pop-rock, Bonebroke / rock-punk, Sagittari / metal, The Fialky / punk-rock. Akci Vás provede Dominik Mráz / Taneční škola Bonstep - Energy 49.

Součástí programu bude bohatý doprovodný program pro děti – skákací hrad, jízda na ponících, trampolína aj. Pro všechny bude k dispozici simulátor stáří a těhotenství, občerstvení zajištěno. Věříme, že letošní program se vám bude líbit, přijdete si to s námi užít a hlavně, že nám bude přát počasí.

Akce se uskuteční za podpory Města Jaroměř, Královéhradeckého kraje a sponzorů - OSA, Intergram, Johnny servis s. r. o. Pokud chcete pomoci s přípravami či samotnou realizací, především pak s dětským koutkem kontaktujte nás, a to telefonicky, e-mailem, či osobně ve středisku (739 244 659, novotna@milicak.cz).

Soubory ke stažení