Portál sociálních služeb

Sociální službyZpravodajAktualityPro zájemce o služby

Den otevřených dveří v Pečovatelské službě Kostelec nad Orlicí

26. 8. 2013 Autor: Běla Kovaříčková

Vedoucí Pečovatelské služby v Kostelci nad Orlicí Pavlína Blažková Vás srdečně zve na Den otevřených dveří v Kostelci nad Orlicí, dne 11. září 2013 od 9:00 hodin do 18:00 hodin v prostorách Domů s pečovatelskou službou – Frošova 1414 a 763.

Hlavním cílem této akce je informovat veřejnost o službách, které organizace zajišťuje, ale také přiblížit tyto služby osobám, které je mohou v budoucnu potřebovat. Bude probíhat celodenní prezentace terénní pečovatelské služby a Centra denních služeb – Domovinky, včetně prohlídky nově zrekonstruovaných bezbariérových bytů.

Součástí Dne otevřených dveří je i bohatý program pro širokou veřejnost, kde si každý může vybrat téma, které ho zajímá. Připravili jsme například ukázku a nácvik manipulace s imobilní osobou, informace o degenerativních změnách v organismu, které souvisejí s věkem, informace o službách pro osoby se zrakovým postižením či ukázky kompenzačních pomůcek, zdravotnické a rehabilitační techniky včetně možnosti vše si vyzkoušet. V dopolední besedě na téma „Nenechte se okrádat nepoctivým prodejcem“ se zástupce Sdružení obrany spotřebitelů zaměří na nekalé praktiky prodejců na předváděcích akcích. Více informací na www.kostelecno.cz, www.ps.kostelecno.cz a v přiložené pozvánce.  

Na Den otevřených dveří Vás srdečně zve kolektiv Pečovatelské služby Kostelec nad Orlicí.

Soubory ke stažení